Magunkról

Az LP Elektronik Kft már hosszú ideje jelentős szerepet játszik a közép-európai NYÁK forgalmazásban. A cég által kínált szolgáltatások magukban foglalják a nyák lemezek tervezését, gyártását valamint az alkatrészek beültetését is. Az LP Elektronik teljes mértékben a partnerek rendelkezésére áll biztonságos gyártás technológiájával és fejlett üzleti kultúrájával.

 

Állandó jelenlétünk a piacon a sok éves NYÁK gyártói tapasztalatnak, valamint az elektronikai ágazat kiváló ismeretének köszönhető. A megrendelőink által igényelt, széles körű és a magas technológiai kívánalmaknak megfelelő termékeket kínálunk a teljes körű nyomtatott áramkör szolgáltatás terén. A piacról alkotott ismereteink segítenek a legjobb és legmegbízhatóbb beszállítók kiválasztásánál, tekintettel az árra, minőségre és határidőre.

 

Az Ön egyetlen dolga, hogy céljaival megkeresse az LP Elektronik Kft.-t, mi pedig biztosítjuk Önnek az elvárásainak megfelelő terméket. A szerződött beszállítóink illetve partnereink, elkötelezett hívei a folyamatos technikai és technológiai fejlesztéseknek, így biztosítva megrendelőink elégedettségét. Ez a szempont biztosít minket az egy- és kétoldalas valamint a többrétegű kártyák magas szintű kivitelezésénél.


A gerber adatok ellenőrzésére CAD/CAM adatbázist használunk, mint például: Genesis, Cam350, így biztosítva a legpontosabb gyártáselőkészítést. a 0.1 mm-es furatok illetve a vak-, zsák és micro VIA-k fémezését, amely iránt növekvő érdeklődés mutatkozik a naprakész Direkt Furatátfémezési Technológia biztosítja. A minimális vezetékszélesség és szigetelési távolság 100 micronra csökkentése mára már alapkövetelmény lett ügyfeleink körében. Teljeskörű felületkezelést biztosítunk a mai napig használatos HAL ón-ólom és ólommentes felületek mellet, a kémiai ón, kémiai arany és kémiai ezüst felületekkel. minden, a gyártásban használt alapanyag és vegyszer rendelkezik a megfelelő minőségi tanúsítvánnyal. (UL) A termékeink megfelelnek ISO 9002, QS 9000, ISO 14000, UL minőségirányítási rendszereknek.

 

A határidők betartása cégpolitikánk nagyon fontos tényezője. Ügyfeleinknek a kívánt időzítéshez a legmegfelelőbb szállítási lehetőségeket kínáljuk. Áraink az ügyfelek elvárásaihoz igazodnak: a nyomtatott áramkörök legjobb minőségű, magas technológiai szinten történő gyártása és szállítása olyan árakon, amelyek a termékeket versenyképessé teszik.

A nyomtatott áramköri kártyákkal szemben felállított technológiai elvárások, akárcsak a gyártási folyamatok, folyamatosan változnak. Az ügyfeleknek majdnem lehetetlen követni ezeket a folyamatos fejlődéseket.

Mindazonáltal, az LP Elektronik Kft megoldást kínál erre a problémára és olyan nyomtatott áramköröket, melyek a legjobb és legmodernebb technológiával készültek a mintagyártástól kezdően, a kis- és közepes szériákon át egészen a nagy sorozatokig.

Válassza a tökéletes megoldást:
Az LP Elektronik Kft. -t Teljes körű NYÁK szolgáltatás a mintagyártástól a nagysorozatig.